Чому зимові шини для авто вигідно придбати в Garazh саме зараз!?

23 июля 2022 г.

 

Ціни на зимові шини в Україні восени регулярно зростають, лише у 2021 році їх вартість збільшилась на 15%. А після повномасштабного вторгнення, коли виникли труднощі з постачанням якісного «взуття» для машин, перевзути на зиму авто в цьому сезоні стане відчутно дорожче.

Зараз є 5 основних факторів, які впливають на вартість зимових шин:

  • Інфляція в державі (зараз є на рівні 21,5%).
  • Дорога логістика.
  • Дефіцит сировини.
  • Ріст курсу валют.
  • Обмеження виробництва на ринках деяких країн.

Але з розв'язанням цієї проблеми вам допоможе компанія Garazh, яка зібрала відразу всі вигідні пропозиції для придбання та зберігання зимових шин.

 

ПІДІБРАТИ ЗИМОВІ ШИНИ


ПІДІБРАТИ ЛІТНІ ШИНИ


ЗАПИСАТИСЬ НА СЕРВІС

 

Також варто відзначити наявність вигідних знижок, які суттєво можуть зекономити вам кошти, але про це трохи згодом.

Чи варто очікувати найвищих цін за шини?

Після початку повномасштабного вторгнення українці не лише активно почали їздити на власному транспорті, а, на реальному прикладі, переконались, що його наявність може навіть врятувати життя.

Проте війна змінила не лише попит українців, але й стан сучасного автомобільного ринку. З 24 лютого у середньому, вартість послуг обслуговування транспорту зросла у 1,5 раза, а вартість автомобільних шин в Україні зросла на 40%.

Також експерти компанії Garazh переконані, що восени, коли більшість українців буде «перевзувати» свої автівки вартість покришок сягне максимуму за останні роки, а ще виникне їх дефіцит.

А кожен водій розуміє, що зимовий період завжди важкий не тільки для нього, а й для його «залізного коня». Тому велике значення має:

  • у якому «взутті» машина пересувається шляхами у цей час;
  • наскільки вчасно була «перевзута».

Зростання дефіциту та цін на покришки в цьому році ускладнить процес підготовки авто до зими, якщо водії не подбають про це влітку.

Ось щодо знижок

Щоб вчасно подбати про свою автівку перед зимовим періодом та придбати якісні шини за вигідними цінами, варто звертатись до перевірених компаній з продажу покришок.

Garazh - передова компанія з продажу легкових шин, колісних дисків на будь-який вид транспорту на території України. Перебуваючи на ринку понад 19 років, компанія Garazh радить купувати зимові шини вже зараз.

Придбання зимових шин в Garazh:

  • збереже ваші заощадження від інфляції;
  • позбавить вас хвилювань щодо ціни за шини взимку;
  • гарантує легке та швидке придбання з професійними консультантами;

А для водіїв, які не знають, де зберігати шини до зими, Garazh.ua пропонує приємний бонус: сезон зберігання придбаних шин до встановлення - коштує у нас всього лише 1 гривню.

Також ми надаємо знижку 20% на шиномонтаж взимку і викуповуємо старі шини, придатні для використання, як частину оплати.

Підготуйте «зимове взуття» для автівки влітку, поки є великий вибір покришок і вигідні ціни!


Джерело: InfoCar