Continental представила нову літню шину UltraContact

26 января 2022 г.

 

Новинка від Continental відрізняється збільшеним ресурсом та покращеним рівнем комфорту. Інженери команії розробили нову гумову суміш YellowChili, яка містить мережу високоміцних полімерів, що збільшують стійкість до стирання. Малюнок протектора оптимізували для зменшення зносу та збільшення ресурсу шин. Комбінація великої кількості ламелей та цілісних ребер забезпечує високий рівень жорсткості та стійкості, а тиск рівномірно розподіляється по всій площі контакту з дорогою. Шину також забезпечили посиленою конструкцією, а в багатьох її розмірностях вона оснащена захистом обода, що знижує небезпеку пошкоджень нижньої частини бічних стінок.

Ефективне гальмування, особливо на мокрих дорогах, залишається однією з найважливіших характеристик шин, і для його забезпечення UltraContact отримала численні ламелі зі скошеними під різними кутами стінками, що швидко відводять воду з контактної плями в канавки і плечові зони.

Для зменшення рівня шуму у канавках протектора були розміщені додаткові виступи, що функціонують як хвилерізи, тобто знижують шумоутворення, не перешкоджаючи проходженню води.

Continental UltraContact будуть доступні з весни 2022 року. Цього року до лінійки увійде понад 100 розмірностей, а наступного року їхня кількість буде додатково збільшена. За системою євромаркування UltraContact отримали "A" за зчеплення на мокрому покритті, "B" за економічність та "A/B" – за рівень шуму.