Goodyear представляє нові літні шини Eagle F1 Asymmetric 6

25 декабря 2021 г.

 

Goodyear презентувала найновішу модель свого преміального сімейства Eagle F1 під назвою Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6, яка належить до категорії UHP. Шини призначені для широкої гами автомобілів і були також підготовлені до використання на електрокарах. У лінійці бренду новинка змінює модель Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, представлену в 2018 році.
«Eagle F1 Asymmetric 6 – це найновіша модель у нашій лінійці Eagle F1, відзначеної безліччю нагород, – зазначив Лоран Колантоніо, технічний директор відділення Goodyear у регіоні EMEA (Європа, Близький Схід та Африка). – Ключові інновації дозволили покращити показники на сухому покритті, а також керованість та гальмівні якості на мокрій поверхні, внаслідок чого шини відповідають найвищим вимогам та вселятимуть у водіїв впевненість, допомагаючи отримувати задоволення від їзди. Ми в Goodyear пишаємося тим, що разом із провідними автовиробниками працюємо над розвитком транспорту наступного покоління, тому нові шини придатні для встановлення на електрокари і готові прискорити поширення електричної мобільності».
Як заявляє виробник, нові шини мають адаптивну пляму контакту і оптимізовану форму порожнини, що дозволяє їм пристосуватися до змін навантаження. При активному маневруванні пляма контакту розширюється, збільшуючи зчеплення з дорогою і дозволяючи шинами швидше і точніше реагувати на дії водія.