Нові шини для кросоверів від Kumho

4 августа 2022 г.

 

Компанія представила нову лінійку всесезонних шин Crugen HP51. Ця модель була розроблена спеціально для позашляховиків та кросоверів у місцевостях, де досить м'який клімат протягом усього року. Шина має покращені характеристики майже у всіх аспектах у порівнянні з попередніми поколіннями, тут є й підвищена плавність ходу та зчеплення на мокрій дорозі, водночас зменшено опір коченню та гучність.

Директор з продажу корейського підрозділу Kumho зазначив, що: «Новий Crugen HP51 перевершує попередника майже за всіма параметрами, основні з яких це – якість руху та керованість. Завдяки випуску нових шин з відмінними характеристиками ми розширимо вибір для покупців; нові шини призначені як для корейського, так і для світового ринку».

Гумова суміш Crugen HP51 вирізняється серед інших додаванням бутадієн-стирольного каучуку розчинної полімеризації та високої пропорції силіки для ще більшої економії палива та ефективного гальмування на сухому та мокрому асфальті. Дизайн блоків відрізняється скошеними гранями, а змінний крок протектора значно знижує рівень шуму. За рахунок збільшеної зони прогину бічних стінок покращилася комфортність ходу.

Kumho Crugen HP51 представлена у 27 розмірах, починаючи з 215/65 R16 і завершуючи 265/50 R20 XL. Ця модель рекомендована для встановлення на такі автомобілі як: Kia Sportage та Carnival, Ssangyong Korando, Lexus RX, Toyota RAV4.