Умови роботи відділу продаж та шиномонтажного сервісу Garazh.ua під час військового стану

16 марта 2022 г.
 

Умови роботи шиномонтажного сервісу Garazh.ua (м. Київ, вул Лугова 12) під час військового стану

1. Шиномонтаж (м. Київ, вул Лугова 12) працює в скороченому режимі Пн-Пн. 09:00-18:00 (в дні коли оголошено посилену комендантську  годину, наш сервіс  працювати  не  буде,  всі попередні записи на цей день будуть  переноситись  на інші робочі дені та  години попередньо погоджуючи з клієнтами);

2. Клієнти які зберігають у нас шини, або шини на дисках, можуть скористатись послугою шиномонтажа, для цього Вам необхідно записатись в нашій системі онлайн запису:
https://www.garazh.ua/reservation/ вибравши вільні години в період: Пн-Пт з 10:30 по 16:30 та  вказавши прізвище, ім'я, контактний номер телефону який Ви вказували на  момент оформлення договору зберігання. Шини із зберігання потрібно замовити (записатись онлайн  на  сайті) за 3-4 дні.

Якщо у Вас закінчився термін  договору по зберіганню, а Ви розумієте що найближчим часом не плануєте  встановлювати літню гуму яка знаходиться у нас на зберіганні, просимо  звернутись до нашого  адміністратора Тетяни за номером: 068 433 75 79 для  того щоб  продовжити  договір  зберігання.

3. Можлива видача шин (м.Київ, вул Лугова 12) зі зберігання по договору зберігання, шини потрібно замовити за 3-4 дні, та внести оплату за  послугу на картку до Вашого приїзду, картку Вам надасть адміністратор;

4. Відправка зберігання шин Новою Поштою якщо Нова Пошта працює на самовивіз та на доставку такого вантажу в місто яке Ви вкажете, Вам необхідно відправити фотографію договору зберігання на вайбер нашого адміністратора і здійснити оплату за послугу, шини замовляються за 3-4 дні до відправки. Також  можна  змовити  шини  на  відправку  через  форму  онлайн  запису:  https://www.garazh.ua/reservation/ вибравши  вільну  дату  та  годину  і  вказавши в  полі  номер  авто номер договору, адрес доставки  та  дані одержувача.  Ми шини страхуємо на повну вартість. З моменту оформлення ТТН про відправку ми не несемо відповідальність за терміни доставки та цілістність Ваших шин, або шин та дисків, далі зона відповідальності Нової Пошти.


Умови роботи відділу продаж Garazh.ua під час військового стану

1. Є можливість замовити нові шини, або диски на нашому сайті з подальшою відправкою Новою Почтою. 

2. Самовивіз з точки видачі нашого магазину м. Київ, вул. Лугова 12 (шиномонтажного сервісу).

3. Графік роботи відділ продаж:  Пн-Сб 09:00-17:30; Нд: Вихідний.

         Умови прийому замовлень:

  • Увага! Ціни товарів та наявність на сайті можуть відрізнятись. Актуальність цін та наявності Вам повідомить продавець консультант після отримання Вашої заявки.
  • Замовлення по Україні приймаються тільки при умові якщо у місті де знаходиться клієнт працює вантажне відділення Нової Почти на видачу.
  • Рекомендуємо перед замовленням уважно перевіряйте розмір шин які Ви хочете замовити, розміри перевіряйте як пердніх так і задніх шин, оскільки бувають випадки коли передні та задні шини мають різні розміри.
  • Під час військового стану ми не несемо відповідальність за строки поставки оплачених клієнтом шин та дисків з моменту після того як ми передали замовлений товар Новій Почті, та передали клієнту оформлену товаротранспортну накладну у месенджері. Кожен товар буде обов"язково застрахований на повну суму вартості товару і в разі пошкодження або втрати Новою Почтою замовленого вами товару, Ви зможете повернути 100% своїх коштів якщо це пердпачено умовами Нової Почти під час військового стану.